GEMEENTEBLADGemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het aanleggen van tijdelijke werkwegen, ten behoeve van het project "Beter benutten 380kV Maasbracht-Eindhoven, diverse percelen Nuenen:

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Geplaatst op Lokaalnieuwsmaasbracht.nl op: 17-11-2023

  1. Bekendmakingen Maasbracht
  2. GEMEENTEBLADGemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het aanleggen van tijdelijke werkwegen, ten behoeve van het project “Beter benutten 380kV Maasbracht-Eindhoven, diverse percelen Nuenen:

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ontvangen:Omschrijving: het aanleggen van tijdelijke werkwegenLocatie: Diverse percelen NuenenOntvangen op: 10-11-2023Zaaknummer: 08201895859De aanvraag is vanaf vandaag in te zien. U kunt de stukken digitaal opvragen via het e-mailadres wabo@nuenen.nl. U ontvangt dan ook contactgegevens voor eventuele verdere vragen. Tegen de aanvraag kan nog geen bezwaarschrift ingediend worden. Dit kan pas nadat de omgevingsvergunning is verleend.

Unknown

 Lokaalnieuwsmaasbracht.nl Redactie

Lokaalnieuwsmaasbracht.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Maasbracht. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Maasbracht

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.